BG BG
  •  
  • Български BG
  • English EN
Корпоративно семейство
  •  
Начало  За нас

Балканууд Ресурс ООД е вашият нов стабилен партньор - производител и доставчик на широка гама продукти от иглолистна  дървесина. Компанията разполага с най-големия и съвременно оборудван завод в бранша на Балканите и един от най-големите в световен мащаб. Балканууд Ресурс ООД е част от групата на БС Група Компании АД - компания с традиции в изпълнението на всички видове инженерни проекти и проекти за промишлено и гражданско строителство.

 

5 причини "за" нас


Гарантирано качество

Модерните производствени технологии, внедрени в завода на Балканууд Ресурс, както и системата за цялостен и ефективен мониторинг на производствения и търговския процес, гарантират оптималното качество на продукцията. Естествените материали и прецизната им обработка гарантират дълготраен живот на всеки един от продуктите на компанията.

Богат избор

Широката продуктова гама от строителни елементи, дограми и врати на компанията предоставя богат избор, задоволяващ напълно личните предпочитания на клиента.Балканууд Ресурс може да отговори на изискванията на всеки инвеститор или собственик – от нужните за грубия строеж кофражни греди (трегери), многослойни греди за конструкции или трислойни кофражни платна до интериорни елементи като масивни или пълнежни врати с различно остъкляване и разнообразни модели дограми. Всички продукти с марка Балканууд Ресурс са гарант за високо качество и перфектен външен вид, в духа на модерните решения в строителството и вътрешния дизайн.

Атрактивни цени

Капацитетът на завода на Балканууд Ресурс позволява поддържането на изключително атрактивни цени на произвежданите продукти в сравнение с аналогични продукти, предлагани в България и региона от български и чуждестранни производители. Благодарение на оптимизираното във всеки детайл производство, компанията залага на качеството на естествените материали на разумни и достъпни цени.

Екологично чисти

Всички продукти на Балканууд Ресурс са изработени от естествен дървен материал, подложен на вискотехнологична обработка, която гарантира безупречно качество и перфектно изпълнение. Безотпадната технология при производството позволява по-ефективно използване на ресурсите и вреди по-малко на околната среда.

 

Екип

Балканууд Ресурс разчита на висококвалифицирани специалисти в областта не само на дървообработването и интериорния дизайн, но и мениджмънта, маркетинга, търговията. Екипът залага на утвърдените тенденции в сферата, без това да става за сметка на иновативните решения. Балканууд Ресурс цени креативността и нестандартните решения, базирани на вече утвърдени техники и технологии. В Техноууд се подхожда с внимание към всеки член на екипа, за да му бъде създадена максимално комфортна работна среда, предразполагаща към амбициозна и успешна работа. Професионализмът на служителите от екипа гарантира спазването на високите производствени стандарти и превъзходното качество на продуктите с марка Балканууд Ресурс. Компанията се грижи за постоянното усъвършенстване и висока квалификация на своите служители като организира обучения съвместно със своите европейски партньори.

 

Качество и контрол 

Високото качество и надеждността на продуктите на Балканууд Ресурс се гарантира от съвременното ноу-хау и професионализмa на служителите и работниците в завода, както и от високите производствени стандарти, превишаващи всички европейски изисквания за качество. Рисковете за допускане на човешка грешка са сведени до минимум, благодарение на максимална автоматизация и модерни и прецизни комютърни технологии.

Балканууд Ресурс е внедрила система за цялостен и ефективен мониторинг, която следи производствения и търговския процес и гарантира оптимални резултати за клиентите ни. Компанията притежава международен сертификат за качество ISO 9001, разработва система за управление на околната среда по ISO EN 14001 и внедрява международния стандарт OHSAS 18001 за безопасни условия на труд.

Същевременно, капацитетът на завода позволява поддържането на изключително атрактивни цени на произвежданите продукти в сравнение с аналогични продукти, предлагани в България и региона от български и чуждестранни производители.

 

Мисли в зелено

Като модерна компания със социално мислене, Балканууд Ресурс държи на отговорното отношение към околната среда. Заводът на компанията работи по напълно безотпадна технология – остатъчните от производството материали се преработват в биопелети за отопление. Това напълно елиминира възможността за разхищаването на дървен материал и намалява до минимум замърсяването на околната среда. 

 

Социална отговорност

Балканууд Ресурс е социално-отговорна компания, чиито основни приоритети са екологичността и грижата за околната среда. Заводът работи по изцяло безотпадна технология, която намалява до минимум разхищаването на дървен материал и напълно елиминира възможността за замърсяване на околната среда. 

Греди
Греди
Пелети
Пелети
Къщи
Къщи
Кофражи
Кофражи